A kapitány elárulta Hosszú Katinka titkát

Hosszú Katinka
Debrecen, 2017. április 21. A későbbi győztes Hosszú Katinka a 400 méteres vegyes úszás döntőjében az úszók országos bajnokságán a Debreceni Sportuszodában 2017. április 21-én MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
Sós Csaba, a világbajnokságra készülő magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya elárulta, mely számokban áll rajtkőre Hosszú Katinka a budapesti vizes világbajnokságon.
Vágólapra másolva!

A július 14-én kezdődő sportesemény úszóversenyeinek egyik legnagyobb sztárja a háromszoros olimpiai bajnok, Hosszú Katinka, aki az új kollekcióját bemutató sajtótájékoztatón még titkolni igyekezett, hogy milyen számokban áll rajthoz a világbajnokságon.

Hosszú Katinka ezúttal sem fog spórolni az erejével Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

A válogatott szövetségi kapitánya, Sós Csaba ugyanakkor az eseményt követően az Index kérdésére kiterítette a lapjait, és elárulta, hogy Hosszú összesen hat egyéni számban fog rajtkőre lépni. Ezek a 200 és a 400 méter vegyes, a 100 és a 200 méter hát, a 200 gyors, valamint a 200 pillangó.

Emellett várhatóan még váltókban is rajthoz áll, de ezek összeállításai majd a versenyek közben alakulnak ki, mondta Sós Csaba.