Hrepka nem akar az MTK-ban megöregedni

Vágólapra másolva!
Sok szurkoló szerint az agárdi Sándor Károly Labdarúgó Akadémiából kinevelt s immáron az MTK-ban futballozó fiatal játékosok húzhatják ki a magyar labdarúgást a kátyúból. Az ifjoncok egyik legjobbja a 19 esztendős Hrepka Ádám, aki idén 10 gólt szerzett az éllovas Hungária körútiak kék-fehér mezében, és Székesfehérváron bemutatkozott az egy meccs erejéig Várhidi Péter által vezényelt, Kanada ellen szerepelt magyar válogatottban is. Az ifjú csatárt olvasóink faggatták a Vendégszobában.
Vágólapra másolva!

- Hogy érzed magad az MTK-ban? [Diego Tristan18]
- Jelenleg nagyon jól, fiatal a társaság, rendkívül jó összhangban van a csapat a pályán és a pályán kívül is. Nem csak abból áll egy napunk, hogy elmegyünk, edzünk és vége, hanem utána is együtt vagyunk, együtt töltjük a szabadidőnket, és tényleg rendkívül jól megértjük egymást.

- Miért pont a kék-fehéreket választottad? [Kordás János 18]
- Igazából ők kerestek meg, és szimpatikus volt az, amit felvázoltak elém a jövővel kapcsolatban.

- Te is a Sándor Károly Akadémián tanultál, mint a legtöbb focista, aki az MTK-ban focizik? [józsef 18 fiu]
- Mielőtt felkerültem a felnőttcsapathoz, előtte fél évet töltöttem ott. Rendkívül sokat lehetett fejlődni, csak ajánlani tudom a fiatal srácoknak.

- Példaértékű, hogy az MTK-nál milyen tudatosan folyik a fiatalok beépítése a felnőttcsapatba. [picitomi]
- Ezzel abszolút egyetértek, de ezzel szerintem nem minden csapat büszkélkedhet, és nem lehet felelőtlenül fiatalítani minden csapatban, mert az visszafelé is elsülhet.

- Mit vársz a csapattól tavasszal? Én nektek szurkolok, mert szerintem megérdemelnétek a bajnoki címet idén. [józsef 18 fiu]
- Úgy érzem, ha a csapatunk együtt marad, akkor bármi megtörténhet, akár a bajnoki címet is megnyerhetjük. Minél több szurkolót csábítsatok ki a meccsekre! Néha azt hisszük, hogy zárt kapus meccseket játszunk. :)

Fotó: Marton Bálint

- Szerintem ha Debrecenben játszanátok, új stadiont kéne építeni, s akkor rengeteg szurkolótok lenne... [coria]
- Köszönjük szépen! Mi Pesten játszunk, és az lenne a jó, ha itt is új stadiont kellene építeni. :) Egyébként a debreceni játékosoknak tényleg élmény lehet, hogy hétről hétre megtelik a stadionjuk, habár az tényleg nem nagyon nagy, de hangulatos. Bízunk benne, hogy a mi meccseinken lassan, de biztosan nagyobb nézőszám lesz.

- Milyen érzés úgy elsőnek lenni, hogy elfújtak nektek egy csomó meccset? Tatabánya ellen két 11-es... [Geere77]
- Mindkettő büntető jogos volt, úgy érzem, abszolút nem segítettek nekünk a bírók. Nincs igazad, a játékunknak köszönhetően vezetjük a bajnokságot, nem a bírók segédletével. A csapatban rejlik az erő, vannak egyéniségek, akik jól megértik egymást a pályán, ennek köszönhető a jó eredmény.