Egy percet sem játszott a francia világbajnok, de tűzriadót azt okozott

fbl Horizontal
A kupa és az érem természetesen Raminak is járt
Vágólapra másolva!
Adil Rami a világbajnokság végeztével már bátran beismerte, hogy ő okozott tűzriadót a francia csapat szállásán, amiért az egész szállodát ki kellett üríteni, de állítja, önvédelemből tette.
Vágólapra másolva!

A franciák a nyolcaddöntőbn 4-3-ra nyertek Argentína ellen, a játékosok pedig kimenőt kaptak, és a győzelmi vacsorát követően páran talán túlságosan is jókedvűen tértek vissza a szállásra.

Rami nem tartott a többiekkel, inkább hajnalig számítógépes játékokon játszott, de akkor, amikor a többiek visszatértek, a kezébe kellett vennie a dolgok irányítását.

A kupa és az érem természetesen Raminak is járt Forrás: AFP/Franck Fife

"Nagyjából tizenöten elmentek egy étterembe, amikor visszajöttek a szállodába, énekelni kezdtek. Én hű maradtam önmagamhoz, Fortnite-ot játszottam egész este, miközben csak egy fejhallgató volt rajtam.

A fiúk énekeltek a folyosón és szobáról szobára jártak, mindenkit felébresztettek. Tudtam, hogy közel járnak a szobámhoz. Amikor valaki ajtót nyitott, bementek és bútorokat borogattak. Pusztán biztonsági intézkedésként bevittem egy poroltót a szobámba.

Felkaptam egy nadrágot, és kinyitottam az ajtót. Benjamin Mendy egyből betoppant, és elkezdett kiabálni, hogy most az én szobám következik. Üzembe helyeztem a porral oltót, olyan volt az egész, mint a Szellemírtók.

Aztán akkora füst lett, mintha a Marseille-i stadionban lettünk volna, alig lehetett látni valamit. Megijedtem, mekkora hülyeséget csináltam, azt hittem, kitesznek majd a csapatból. Jöttek a hotel biztonsági emberei, akik azt mondták, a por mérgező, ezért el kellett hagynunk a szállodát" - mesélte el a történteket Adil Rami a francia tévében.

Végül is nem rúgták ki a csapatból, de Areola kapus mellett ő volt az egyetlen, aki egy percet sem játszott a világbajnok csapatban.