Visszaszerezné Jamest a Real, de biztosan nem lesz olcsó

Senegal v Colombia: Group H - 2018 FIFA World Cup Russia Sport Soccer International Team Soccer FeedRouted_Global during the 2018 FIFA World Cup Russia group H match between Senegal and Colombia at Samara Arena on June 28, 2018 in Sam
James számára gyorsan véget ért a meccs
Vágólapra másolva!
A legfrissebb spanyol hírek szerint a Real Madrid és a kolumbiai James Rodríguez is szeretné, ha minden a régi lenne.
Vágólapra másolva!

A Real Madrid azután szerezné vissza a 2014-es világbajnokság gólkirályát, hogy 2017 nyarán két évre kölcsönadta őt a Bayern Münchennek, ráadásul a bajoroknak vételi opciójuk is van a két év letelte után.

Az elmúlt egy évben, azon belül is az elmúlt két hónapban, nagyot változott a helyzet Madridban, lemondott Zinedine Zidane vezetőedző és eligazolt a Juventusba a csapat legnagyobb sztárja, Cristiano Ronaldo. Julen Lopetegui, a Real új edzője szerint James sokkal jobb játékos annál, mint amit eddig Madridban mutatott.

James még nem tudja, mit hoz a jövő Forrás: FIFA via Getty Images/2018 FIFA/Simon Hofmann - Fifa

James egyébként mielőtt eligazolt volna, 2021 nyaráig érvényes szerződést kötött a Real Madriddal.
A klasszikus 10-es pozíciójában szereplő James egyébként főleg Zidane miatt távozott, a francia szerint James nem dolgozott elég keményen, a Bajnokok Ligája döntőiben nem is kapott szerepet, sokszor a bő keretbe sem fért be.

Carlo Ancelotti vezetése alatt volt a legjobb formában a kolumbiai, volt idény, amikor 46 meccsen 17 gólig és 18 gólpasszig jutott, de Rafa Benitez és Zidane sem tudta ezt kihozni belőle. Később a Bayern első embere, Karl-Heinz Rummenigge nyilvánosan is megköszönte Ancelottinak, hogy segített megszerezni Jamest, aki nyolc gól mellett 14 gólpasszig jutott első müncheni idényében.

Az új edző, Niko Kavc dönthet majd arról, szüksége van-e James-re. Ha igen, a Bayern egy év múlva 35 millió euróért meg is veheti majd a kolumbiait, akinek piaci értéke olyan 60-70 millió euró lehet.