A PSG mindent megtesz, hogy a Real Madrid ne csábítsa el Neymart

fbl WC TOPSHOTS Horizontal
Brazil's forward Neymar leaves his team's hotel in Kazan on July 7, 2018, a day after the five-time champions crashed out of the Russia 2018 World Cup football tournament after a 2-1 quarter-final defeat to Belgium. / AFP PHOTO / Benjamin CREMEL
Vágólapra másolva!
Miután Cristiano Ronaldo távozott a Real Madridtól, ne legyenek kétségeink, Florentino Perez „galaktikussal” akarja majd pótolni a portugált.
Vágólapra másolva!

A Paris Saint-Germainnél is tudják, hogy nem sok olyan játékos van, aki pótolhatná a gólokat és a brandet, amit CR maga mögött hagyott. A Chelsea-ben szereplő Eden Hazard mellett Kylian Mbappét és szintén a Párizsban focizó Neymart emlegetik.

A PSG reméli, hogy egy kis fizetésemeléssel Neymar már nem gondolkodik majd tovább egy esetleges madridi szerződésen.

Neymar a brazil válogatott gondjai után most saját sorsával törődhet Forrás: AFP/Benjamin Cremel

Neymar egy évvel ezelőtt, 222 millió euróért igazol a PSG-hez, de szinte mindenki biztos benne, hogy nem fog sokáig Párizsban maradni, előbb-utóbb a Realban köt majd ki.

Neymar öt évre írt alá, évi 37 millió eurót keres, a hírek szerint ezt emelnék fel, egészen 50 millió euróig. Miután Neymar szerződésében nem szerepel kivásárlási ár, Madridban azt várják, jelentse be a klubnál távozási szándékát.

Ha a brazil nem akar Madridba igazolni, akkor könnyen lehet, hogy Kylian Mbappé lesz a B terv. Nem áll könnyű napok előtt a francia csapat vezetősége.