Egy kőkemény magyar kosaras lánytól tanulhatna a fetrengő Neymar

Studer Ágnes, Neymar
Vágólapra másolva!
Hatalmasat esett a magyar női U20-as kosárlabda-válogatott játékosa a Sopronban zajló korosztályos Európa-bajnokságon. Studer Ágnes a C-csoportban, a lettek elleni meccsen zuhant a padlóra, de egy pillanatig nem primadonnáskodott. Sőt, enyhe agyrázkódása ellenére másnap folytatta a játékot.
Vágólapra másolva!

A lettek elleni meccs negyedik negyedében zajlottak a rémisztő jelenetek. A 19 éves irányító óriásit botlott, arccal a padlóra zuhant. Azonnal kórházba vitték, kiderült, hogy nincs semmilyen súlyos sérülése, minimális agyrázkódást szenvedett, és megrándult a nyaka.

„Ha velem történt volna ugyanez, még mindig a kórházban feküdnék. Ági igazi maximalista és harcos.

Én pedig nem tudtam nemet mondani neki. Úgy érezte, jól van, és az orvosok is rábólintottak akaratára" – emlékszik vissza Cziczás László vezetőedző.

Studer Ágnes keményebb, mint Neymar Forrás: AFP - MTI

Studer Ágnes is felidézte a történteket az Utánpótlássport.hu-nak: „Azt beszéltük a vezetőedzővel, hogy bemelegítek, és ha jól érzem magam, akkor játszhatok. Igaz, ő ezt nem szerette volna.

Talán még jót is tett a mozgás, mert rettenetesen le van merevedve a nyakam.

A lényeg az, hogy jó úton haladunk a lányokkal, s remekül működünk együtt. Apróbb hibákon természetesen javítanunk kell, de az irány az jó. Mindenképpen menetelünk tovább."

A videót elnézve akaratlanul is eszünkbe jutott, hogy vajon ekkora esés után milyen műsort láthattunk volna a brazil válogatott Neymartól.

A borzalmas bukás a negyedik másodpercnél látható.

A videót a www.utanpotlassport.hu készítette.