Portugália nagy szívességet kér a Juventustól

Cristiano Ronaldo Confirmed At Juventus  Portuguese UEFA FOOTBALL Real Madrid Cristiano Ronaldo Spain Italy juventus NurPhoto Juventus Cristiano Ronaldo football player PLAYER SOCCER PLAYER TEAM forward team sport competition TOURNAMENT CHAMPIONSHIP spor
File image: Portugal's and Real Madrid's forward Cristiano Ronaldo and Real Madrid confirm in a statement the transfer to Juventus. Real Madrid accepted the proposal of the Italians and agreed to release the forward for 105 million euros, in Madrid, Spain on July 10, 2018. ( Photo by Pedro Fiúza/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo egyike volt a focivébé nagy veszteseinek, viszont ugyancsak egyike lehet az átigazolási időszak nyerteseinek. A portugál válogatottnál azonban minden kissé aggódnának érte.
Vágólapra másolva!

A heteken át nyújtott felvezetés után már senki nem lepődött meg azon, hogy Cristiano Ronaldo végül valóban aláírt a Juventushoz.

Cristiano Ronaldo a Juventusba igazolt

A Real Madrid elfogadta a Juventus által kínált 105 millió eurót, Cristiano Ronaldo a következő idényben már a torinóiak mezét viseli majd. A portugál, ötszörös aranylabdás kilenc év után hagyja el a Real Madridot, melynek színeiben összesen 451 gólt szerzett. A Real Madrid hivatalos oldalán jelentette be, hogy eleget téve Cristiano Ronaldo akaratának, elengedi őt a Juventushoz.

Az ötszörös aranylabdás portugál sztár felé mindenhonnan záporoznak a jókivánságok, legyen szó régi vagy új, vagy éppen régi-új csapattársról.

objektumMiközben a spanyol liga nem aggódik Ronaldo távozása miatt, addig a portugál szövetségnél mintha más lenne a helyzet. Ők a Twitteren üzentek a támadó új munkáltatójának, a Juventusnak, szép szavakkal kérve az olaszokat: "Kedves Juventus! Bánjatok jól Cristiano Ronaldóval!"

Azt írják: a világ legjobbja. Úgy olvassák: Cristiano Ronaldo:

Torinóban azért láttak már jó focistát (csak az elmúlt pár évtizedből: Platini, Boniek, Zidane, Nedved, Buffon, Del Piero...), szóval, tudni fogják, hogy mi tévők legyenek. A portugál válogatottnak pedig aligha kell aggódnia, 2022-ben is lesz, aki a nyolcaddöntőbe vezeti a csapatot.