Pogba a barlangból kimentett thaiföldi gyerekeknek ajánlotta a sikert

fbl Horizontal
France's midfielder Paul Pogba celebrates victory during the Russia 2018 World Cup Group C football match between France and Peru at the Ekaterinburg Arena in Ekaterinburg on June 21, 2018. / AFP PHOTO / HECTOR RETAMAL / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - NO MOBILE PUSH ALERTS/DOWNLOADS
Vágólapra másolva!
A thaiföldi Tham Luang barlangrendszerből több mint két hét után kiszabadult gyerekeknek ajánlotta a kedd esti, Belgium elleni elődöntős sikert Paul Pogba, az oroszországi világbajnokságon szereplő francia válogatott futballistája.
Vágólapra másolva!

A Manchester United középpályása nem sokkal az 1-0-s győzelmet követően kitette a gyerekek képét a Twitter-oldalára és azt írta: "A győzelem a nap hőseié, szép volt fiúk, erősek vagytok".

A tizenkét fiú - egy ifjúsági labdarúgócsapat tagjai - edzőjükkel még június 23-án rekedt a föld alatt. A csoport utolsó tagjai kedden, helyi idő szerint 17 óra 40 perckor - közép-európai idő szerint 12 óra 40 perckor - értek ki a szabadba a sikeres mentőakció végén.

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség korábban jelezte, hogy meghívják a csapatot a döntőre, azonban egészségügyi okok miatt a fiatalok nem utazhatnak el Moszkvába.