A franciák klasszisát nem érdekli az Aranylabda, csak egyvalami

fbl TOPSHOTS Horizontal
Antoine Griezmann és Kylian Mbappé megtette a magáét
Vágólapra másolva!
Franciaország jutott elsőként a világbajnokság döntőjébe, miután egy nem túl szép meccsen 1-0-ra nyert Belgium ellen. A meccset követően a franciák egyik legnagyobb sztárja, Kylian Mbappé érthető módon nagyon boldog volt. A 19 éves játékos többek között elmondta, hogy még az Aranylabda sem érdekli, csak egyvalamire vágyik. Viszont arra mindennél jobban.
Vágólapra másolva!

Mbappé a belgák elleni elődöntőben (sem) nem nyújtott maradandót, ennek ellenére hiba lenne megkérdőjelezni az érdemeit abban, hogy a döntőbe jutottak a franciák az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon. A még mindig csak 19 éves játékos a lefújást követően elmondta,

nagy álmodozó, de erre még a legmerészebb álmaiban sem gondolt.

Kylian Mbappé megtette a magáét Forrás: AFP/Franck Fife

„Egész egyszerűen nem találok szavakat. Elképzelhetetlen, ami velünk történik. Ez az életem álma, meg a következő életemé. Viszont a legmerészebb álmaiban sem gondoltam erre, pedig elhihetik, nagy álmodozó vagyok. Viszont nem szabad elfelejteni ezekben a pillanatokban, hogy egy lépés még hátra van. De abban bízhatunk a döntőben is, hogy ha mindent megteszel, nem csalsz, keményen dolgozol a másikért, a csapatért, akkor azt visszakapod az élettől" – mondta Mbappé, aki a legfontosabb gondaltot a végére hagyta.

„Csak az a fontos, hogy segíthetem a válogatottat.

Nem érdekel az Aranylabda, egyedül a vb-trófeát akarom. De azt nagyon."