Így reagáltak a madridi csapattársak C. Ronaldo távozására

Sergio Ramos, Cristiano Ronaldo, Real Madrid
Real Madrid's Spanish defender Sergio Ramos (L) talks with Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo during the UEFA Champions League final football match between Liverpool and Real Madrid at the Olympic Stadium in Kiev, Ukraine on May 26, 2018. / AFP PHOTO / Update Images Press / Isabella BONOTTO
Vágólapra másolva!
Kedden hivatalossá vált, hogy a Real Madrid elfogadta a Juventus által kínált 105 millió eurót, így az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo kilenc év után hagyja el a spanyol sztárcsapatot – melynek színeiben összesen 451 gólt szerzett –, és a következő idényben már a torinói együttes mezét viseli majd. A bejelentés után az immár korábbi csapattársak sora üzent a portugál világklasszisnak a közösségi oldalakon. 
Vágólapra másolva!

A Real Madrid vezére, Sergio Ramos szinte azonnal reagált az átigazolási hírre. A spanyol védő sok szerencsét kívánt Ronaldónak a Juventusban.

„A góljaid, a statisztikáid, minden, amit együtt megnyertünk, önmagáért beszél. Örökre beírtad magad a Real Madrid történelmébe. Madridistaként mindig emlékezni fogunk rád, örök élmény volt veled játszani. Sok szerencsét kívánok, nagy ölelés."

A walesi Gareth Bale kiemelte, hogy nemcsak futballistaként, de emberként is nagyszerű a portugál világklasszis.

„Fantasztikus játékos és ember vagy. Öröm volt veled játszani az elmúlt öt évben. Sok szerencsét a jövőben barátom."

A német Toni Kroos szerint Cristiano Ronaldo egy legenda, aki fontos szerepet játszott a Real sikereiben az elmúlt években.

„Elmondhatatlanul nagy szereped volt abban, hogy ennyi trófeát sikerült nyerni az elmúlt esztendőkben. Igazi bajnok vagy, öröm volt veled játszani. Csak a legjobbakat tudom kívánni legenda."

Marco Asensio szerint Ronaldo igazi példakép mindeni számára.

„Örömmel játszottam melletted. Minden szempontból példakép voltál. Sok sikert kívánok az új csapatodnál."

A Juventus német játékosa, Sami Khedira örül, hogy a madridi évek után az olasz együttesnél újra Ronaldo mellett futballozhat.

„Üdvözöllek Torinóban, Cristiano! Madridban is jól megértettük egymást, alig várom, hogy újra munkához lássunk! Különleges nap ez a Juventus számára!"