A szülinapos angol focista elsőre tarolt a bowlingpályán

young
Vágólapra másolva!
Hétfőn a vb-elődöntős angol válogatott sajtóeseményt tartott szentpétervári bázisán, ahol az okozta a legnagyobb szenzációt, hogy a Manchester United szélsője, Ashley Young elsőre ledöntötte az összes bábut a bowlingpályán. Az eseményen az Origo is jelen volt.
Vágólapra másolva!

Kiküldött tudósítónk jelenti Szentpétervárról.

A Repino Cronwell Park olyan, mint nálunk Telki. Szentpétervár külső részén, egy erdővel határolt területen fekszik. A különbség annyi, hogy az itt található szálloda a válogatotton kívül is fogad vendégeket. Az első emeleten van kialakítva a sajtóterem, és a pihenőrész, ahol a játékosok FIFA-zhatnak, csocsózhatnak, biliárdozhatnak és bowlingozhatnak.

Miután Young megtartotta a sajtótájékoztatóját, az újságírók kérésére a bowlingpályához vonult, hogy gurítson párat a kameráknak. A 33. születésnapját épp ma ünneplő szélsőt szünnapokon valószínűleg el sem lehet rángatni onnan, mert elsőre ledöntötte az összes bábut.

A helyszínen a Daily Telegraph egyik újságírójával is beszélgettünk az angol válogatottról, erről majd egy későbbi cikkünkben beszámolunk.

Anglia 1990 után jutott ismét vb-elődöntőbe, ahol szerdán Horvátország lesz az ellenfele.

A videó Huawei P20 Próval készült.