A magyar válogatott játékos gólt lőtt Ibrahimovicéknak

Stieber Zoltán
Stieber Zoltán
Vágólapra másolva!
Miközben próbáljuk túlélni a foci világbajnokság negyeddöntői előtti kétnapos szünetet, nem áll meg az élet a futballvilágban: két magyar is gólt szerzett az észak-amerikai profi labdarúgó bajnokság, az MLS legutóbbi fordulójában.
Vágólapra másolva!

A DC United játékosa, Stieber Zoltán Zlatan Ibrahimovic csapatánál, a Los Angeles Galaxynél vendégeskedett. A hazaiak 25 percen belül két gólt is szereztek, az elsőt a svéd sztár lőtte, aki tizenegy méterről egész szépen kipókhálózta a bal felső sarkot.

Aztán vendégek is magukra találtak, a fővárosiak szépítő gólját Stieber lőtte, és szerénytelenség nélkül elmondhatja, hogy klasszis megoldást választott.

A magyar válogatott középpályást a 84. percben lecserélte edzője, egy perccel ezután pedig jött az egyenlítő találat, 2-2 lett a vége.

Stieber Zoltán belőtte Forrás: dcunited.com

A Real Salt Lake - Sporting Kansas City meccs 4-2-vel zárult, a vendégek és a találkozó első gólját Sallói Dániel lőtte a 20. percben.

Nem zárult jól a magyar játékos estélye: egyrészt kikapott a csapata, másrészt pedig szabálytalanságért az első félidőben előbb sárgát kapott, majd a 90. percben könyöklés miatt kiállították.

Sallói Dánielnek is összejött Forrás: Sallói Dániel/Instagram