Oroszország a tizenegyesekben reménykedik?

fbl Horizontal
Russia's forward Artem Dzyuba (L) and Russia's defender Mario Fernandes (R) jump to head the ball during the Russia 2018 World Cup round of 16 football match between Spain and Russia at the Luzhniki Stadium in Moscow on July 1, 2018. / AFP PHOTO / Juan Mabromata / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - NO MOBILE PUSH ALERTS/DOWNLOADS
Vágólapra másolva!
A spanyol labdarúgó-válogatott Ignasevics öngóljával gyorsan vezetést szerzett Moszkvában az oroszok elleni vb-nyolcaddöntőben. A házigazda Piqué kezezése után tizenegyesből egyenlített. Azóta azonban úgy tűnik, az oroszoknak ez tökéletesen megfelel.
Vágólapra másolva!

Bár a spanyol csapat a második félidőt sokkal élénkebben kezdte (az első játékrészben a vezetésük után előbb altattak, majd el is aludtak), az oroszoknak valóban az lehet a legnagyobb esélyük, ha eljutnának a 120 perc utáni tizenegyesrúgásokig.

Az orosz csapatnak óvatosan kell támadnia, mert a spanyol kontrák bármikor életveszélyesek. A spanyol együttes képességeit tekintve messze az orosz felett áll, szinte csoda, hogy még mindig 1-1 az állás.