C. Ronaldo megszólalt a jövőjével kapcsolatban

fbl Horizontal
Portugal's forward Cristiano Ronaldo reacts during the Russia 2018 World Cup round of 16 football match between Uruguay and Portugal at the Fisht Stadium in Sochi on June 30, 2018. / AFP PHOTO / Odd ANDERSEN / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - NO MOBILE PUSH ALERTS/DOWNLOADS
Vágólapra másolva!
Az oroszországi labdarúgó-világbajnokság nyolcaddöntőjében 2-1-es vereséget szenvedett a Portugál válogatott Uruguay legjobbjai ellen, így búcsúzni kényszerült a tornától. A 33 éves Cristiano Ronaldo számára tehát véget ért a vb, így felmerül a kérdés, hogy látjuk-e még a válogatottban.
Vágólapra másolva!

A mérkőzést követően az ötszörös aranylabdás támadó elmondta, korai lenne még bármit mondani azzal kapcsolatban, hogy a jövőben szerepel-e még a Portugál válogatottban.

Cristiano Ronaldo jövője kérdéses Forrás: AFP/Odd Andersen

„Nem gondolom, hogy most lenne itt az ideje

annak, hogy a játékosok és edzők jövőjéről beszéljünk, elemezzük a jövőt" – mondta Cristiano Ronaldo arra kérdésre, hogy a jövőben látjuk-e még a válogatottban szerepelni.

A négy év múlva esedékes tornán már 37 éves lenne Ronaldo, így ha esetleg vállalja is addig a válogatott fellépéseket, jó kérdés, hogy mennyire tud majd meghatározó embere lenni annak a csapatnak.