A világhírű rapper is Ronaldóról énekel

2016 American Music Awards - Show GettyImageRank1 AMA Arts Culture and Entertainment Celebrities FASHION Awards Ceremony MUSIC topics topix bestof toppics toppix
LOS ANGELES, CA - NOVEMBER 20: Rapper Drake accepts Favorite Rap/Hip-Hop Artist onstage during the 2016 American Music Awards at Microsoft Theater on November 20, 2016 in Los Angeles, California. Kevin Winter/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A kanadai rapper, Drake egy apró figyelmességgel örvendeztette meg a portugál válogatott sztárját, Cristiano Ronaldót.
Vágólapra másolva!

A 32 éves kanadai előadó, Drake kétségkívül a világ egyik legismertebb rappere, aki nemcsak a rajongók körében népszerű, de az ítészeknél is nyitott fülekre talál, amit három Grammy-díja mellett számtalan további elismerés bizonyít.

A focibarát és bármelyik csapatnak örömmel szurkoló Drake június 29-én dobta piacra legújabb, Scorpion címre hallgató albumát.

Drake kedvenc csapatai:

A monstre, összesen 25 dalt felsorakoztató másfél órás anyag 20. dala a Blue Tint, egy kissé borús, már-már melankolikus dal, melynek szövegében 55 másodpercnél felbukkan Cristiano Ronaldo neve:

A szerző tesz mindenre, úgy él inkább, mint Cristiano Ronaldo, bár elismeri, hogy ő maga még soha nem járt Madridban, egyúttal bevallja, hogy tudja, ott játszik a portugál klasszis – már amikor éppen nem egy Urugauy elleni vb-nyolcaddöntőre készül.

A gesztus természetesen a megszólított ötszörös aranylabdás figyelmét sem kerülte el:

Van egy olyan gyanúnk, hogy Drake hamarosan megnézi magának ezt a Madrid nevű várost, és egy hófehér dresszel is gazdagítja mezgyűjteményét. Már amennyiben el nem válnak egymástól Cristiano Ronaldo és a Real Madrid útjai.