Pamela Andersonra biztosan nem vonatkozik szextilalom a vb alatt

Annual Charity Day Hosted By Cantor Fitzgerald, BGC and GFI - BGC Office - Inside GettyImageRank2 Arts Culture and Entertainment
NEW YORK, NY - SEPTEMBER 11: Actress Pamela Anderson attends Annual Charity Day hosted by Cantor Fitzgerald, BGC and GFI at BGC Partners, INC on September 11, 2017 in New York City. Dave Kotinsky/Getty Images for Cantor Fitzgerald/AFP
Vágólapra másolva!
A The Sun brit bulvárlap hiánypótló írása szerint a francia válogatott játékosának, Adil Raminak nem kell magát megfosztania a Pamela Andersonnal töltött romantikus együttlétektől.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, és kicsit talán már unalmas is, minden nagy torna előtt előkerül a kérdés: szabad-e a játékosoknak az adott világ- vagy Európa-bajnokság ideje alatt nemi életet élni? Kevésbé körmönfontan fogalmazva: rontja vagy javítja a játékosok teljesítményét a szex? A kérdést nem mi fogjuk eldönteni, az viszont biztos, hogy vannak válogatottak, ahol a legszigorúbb tiltás van érvényben, máshol viszont megengedőbbek. A franciák az utóbbi álláspontot képviselik, legalábbis a dús idomokkal megáldott színésznő és aktmodell, Pamela Anderson nem tud róla, hogy nem így lenne.

Pamela Anderson csak Adil Rami hívására vár Forrás: AFP/2017 Getty Images/Dave Kotinsky

A marseille-i Adil Rami barátnője a leghatározottabban jelentette ki, hogy: "Nem hinném, hogy lenne ilyen szabály. Ha van is, rám egész biztos, hogy nem vonatkozik."

Azaz szabad a pálya, és egész Franciaország bízik benne, hogy Rami harcra kész lesz az Argentína elleni, 16 órakor kezdődő negyeddöntőben.

A 32 éves futballista és a nála 18 évvel idősebb művésznő egyébként a 2017-es monacói Forma-1-es futamon találkozott először, és azonnal kölcsönös volt a szimpátia, így leküzdve a nyelvi akadályokat (nem igazán beszélik a másik anyanyelvét) immár egy éve együtt vannak.