Itt a matracgate: kiszivárgott a belga vb-keret

BELGASOCCER VOETBAL FOOT FOOTBALL RODE DUIVELS DIABLES ROUGES TU
Belgium's players pictured during a training session of the Belgian national soccer team Red Devils, Thursday 31 May 2018, in Tubize. The Red Devils started their preparations for the upcoming FIFA World Cup 2018 in Russia. BELGA PHOTO BRUNO FAHY
Vágólapra másolva!
Az ad.nl, egy holland oldal hozta le az eddigi egyik legfurcsább kiszivárogtatást. Ha minden igaz, kiderült, melyik öt játékos nem utazhat a belga válogatottal az oroszországi világbajnokságra.
Vágólapra másolva!

A matracgate alapján a belga szövetség már legyártatta a játékosoknak a matracokat, amiken a világbajnokság ideje alatt aludni fognak. És hogy mi ebben az érdekes? A csomagoláson rajta van minden játékosnak a neve, de csak 23-at küldtek Oroszországba, miközben a keret még nincs hivatalosan szűkítve, azaz kiderült, melyik öt játékos nem kapott matracot.

Ha hinni lehet a híreknek, akkor Adnan Januzaj, Christian Kabasele, Jordan Lukaku, Matz Sels és Leander Dendoncker nem kapott matracot, azaz nem utazhat a világbajnokságra.

Itt egy kép a becsomagolt matracokról.

Ha kivesszük az öt játékost, akkor itt a belgák vb-kerete:

kapusok: Koen Casteels (Wolfsburg), Thibaut Courtois (Chelsea), Simon Mignolet (Liverpool)

védők: Toby Alderweireld (Tottenham), Dedryck Boyata (Celtic), Laurent Ciman (Los Angeles FC), Vincent Kompany (Manchester City), Thomas Meunier (PSG), Thomas Vermaelen (Barcelona), Jan Vertonghen (Tottenham)

középpályások: Yannick Carrasco (Talien Jifang), Kevin De Bruyne (Manchester City), Mousa Dembélé (Tottenham), Marouane Fellaini (Manchester United), Youri Tielemans (Monaco), Axel Witsel (Tiencsin Csüancsien)

támadók: Michy Batshuayi (Chelsea), Christian Benteke (Crystal Palace), Nacer Chadli (West Bromwich Albion), Eden Hazard (Chelsea), Thorgan Hazard (Borussia Mönchengladbach), Romelu Lukaku (Manchester United), Dries Mertens (Napoli)