Messi egy mesterhármassal hangolt a világbajnokságra

fbl Horizontal
Szépen búcsúztak Messiék
Vágólapra másolva!
Argentína csapata Haiti ellen kezdte meg felkészülését a világbajnokságra. És hogy mennyit számít a csapatkapitány, Messi jelenléte? Elég sokat.
Vágólapra másolva!

Fontos mozzanattal kezdődött a találkozó: Javier Mascherano 143. alkalommal szerepelt az argentin válogatottban, ezzel eggyel megelőzte az eddig csúcstartót, Javier Zanettit.

Ami a gólokat illeti, Lionel Messi tizenegyesből lőtte az elsőt, majd a második félidőben duplázott, végül pedig Sergio Agüerónak adott egy olyan labdát, amire minden csatár vágyik.

Argentína 4-0-ra nyert, de lehetett volna több is. Mondjuk nem egy Haiti elleni teljesítményből kell kiindulni. A kis ország csapata 108. a világranglistán, Argentína az ötödik.

Szépen búcsúztak Messiék Forrás: AFP/Alejandro Pagni

„Nem az eredmény számított, hanem az, hogy szépen búcsúzzunk a saját szurkolóinktól. Nem mi vagyunk a legnagyobb esélyesek, de mindent megteszünk majd a győzelemért a vb-n” – mondta Messi a meccs után.

Argentína csapata Barcelonában folytatja a felkészülést, a vb-n Izland, Horvátország és Nigéria lesz az ellenfele a csoportban.

További eredmények:
Peru–Skócia 2–0 (Cueva 37. – 11-esből, Farfán 47.)
Panama–Észak-Írország 0–0