Vb-rekordot dönthet a Barcelona

Barcelona v Real Sociedad - La Liga 2018 SPORT FOOTBALL SOCCER Spain CHAMPIONSHIP LIGA FC BARCELONA FC BARCELONE REAL SOCIEDAD INIESTA
FC Barcelona team celebrating the trophy of La Liga and the King's Cup during the Andres Iniesta farewell at the end of the La Liga football match between FC Barcelona v Real Sociedad at Camp Nou Stadium in Spain on May 20 of 2018. (Photo by Xavier Bonilla/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A Barcelona lehet az első csapat a történelemben, amely mindegyik világbajnoki csoportba ad legalább egy játékost.
Vágólapra másolva!

A spanyol bajnok és kupagyőztes Barcelona több rekordot is megdöntött az idei szezonban, és most megvan az esélye egy újabbra. A világbajnokságok történetében ugyanis még soha nem fordult elő, hogy egy klub keretéből az összes vb-csoportba jutott legalább egy játékos.

A bajnokságot és a kupát is megnyerte idén a Barcelona Forrás: NurPhoto/Xavier Bonilla/NurPhoto/Xavier Bonilla

Ha a vb-ig hátralévő három hétben senki nem sérül meg, vagy nem marad ki a keretszűktéskor, akkor az A csoportban Suárez (Uruguay), a B-ben Iniesta, Alba, Piqué, Busquets (Spanyolország), a C-ben Dembélé, Umtiti (Franciaország), a D-ben Messi (Argentína), Rakitic (Horvátország), az E-ben Coutinho, Paulinho (Brazília), az F-ben Ter Stegen (Németország), a G-ben Vermaelen (Belgium), a H-ban Mina (Kolumbia) lesz ott.