Tele volt a brazil nadrág?

focivébé, foci-vb, brazília-chile
BELO HORIZONTE, BRAZIL - JUNE 28: Head coach Luiz Felipe Scolari of Brazil gestures during the 2014 FIFA World Cup Brazil Round of 16 match between Brazil and Chile at Estadio Mineirao on June 28, 2014 in Belo Horizonte, Brazil. (Photo by Ryan Pierse - FIFA/FIFA via Getty Images)
Vágólapra másolva!
A brazil kapitány megmagyarázta a Chile elleni visszafogott játékot. Nem csak Luiz Felipe Scolari, a brazil lapok és a külföldi szaksajtó is úgy véli, hogy túlságosan tisztelte ellenfelét a selecao. 
Vágólapra másolva!

A BBC szerint rányomta a bélyegét a Brazília-Chile nyolcaddöntő mérkőzésre a nagy tét. Scolari kapitány fiai tudták, hogy nem hibázhatnak, ezért sem merték felvállalni a nyílt játékot Chile ellen. Scolari hozzátette, amit az angol forrás is megjelöl, hogy ideges és feszült volt csapata, sőt kifejezetten tartott az ellenfelétől, amely korábban a spanyolokat is legyőzte a csoportkörben.

A BBC és a brazil sajtó, az O Globo és a Brazilsun.com is idézi a brazil kapitányt: még három meccs a mennyország. Azaz, ha a következő három mérkőzést megnyeri Brazília, akkor teljesül a nemzet kívánsága, és meglesz az újabb, a hatodik világbajnoki cím.

Egy idő után Scolari is tétlenül nézte csapatát Forrás: Europress/FIFA via Getty Images/Alex Grimm - Fifa

Mindenesetre a következő körben, immár a legjobb négy közé jutásért a Chilénél is keményebbnek ígérkező Kolumbia vár a brazilokra. Ráadásul Neymar is megsérült. De aki világbajnok akar lenni, annak minden problémával meg kell birkóznia.