Vágólapra másolva!
Az Argentína-Nigéria mérkőzés 66. percében le kellett cserélni Michael Babatundét, mert saját csapattársa lövése olyan szerencsétlenül találta el, hogy eltört a keze. Ha bírja az ilyesmit, nézegesse a kéztörést végtelenítve. 
Vágólapra másolva!

Ritkaság, hogy egy futballistát a labda sebesít meg súlyosan, az még inkább, hogy saját játékostárs okoz csonttörést, az Argentína–Nigéria mérkőzésen mégis ez történt. Michael Babatunde nem volt elég gyors, amikor megpróbált elugrani Ogenyi Onazi lövése elől, és nem feszítette meg a karját, amikor blokkolta az életerős kísérletet.

A labda nagyon szerencsétlenül találta el, elvitte a kezét, és a felvételen látszik, hogy el is tört a 21 éves nigériai csatár karja. A szerencsétlen baleset után Babatundét le kellett cserélni, ez a vébén már a második meccse, amely a hordágyon ér véget számára: Bosznia ellen is sérülés miatt kellett lehozni.

Nigéria az Argentínától elszenvedett 3-2-s vereség ellenére továbbjutott a csoportjából, mert Bosznia 3-1-re legyőzte az afrikaiakra veszélyt jelentő Iránt. Nigéria Franciaországgal találkozik a nyolcaddöntőben.