Csalódottak, de büszkék a franciák

Karim Benzema, foci-vb, Brazília 2014, vébé
TOPSHOTS France's forward Karim Benzema (L) celebrates with teammate midfielder Blaise Matuidi after scoring during the Group E football match between France and Honduras at the Beira-Rio Stadium in Porto Alegre on June 15, 2014, during the 2014 FIFA World Cup. AFP PHOTO / JUAN BARRETO
Vágólapra másolva!
Kipipálta a kötelező feladatot, és veretlenül jutott tovább a csoportjából a francia labdarúgó-válogatott a brazíliai világbajnokság csoportkörében. A Ecuador elleni 0-0-t ugyanakkor sajnálja Benzema.
Vágólapra másolva!

Vegyes érzésekkel zárta a csoportkört Didier Deschamps együttese. Az első két meccsen három gólt szerző Real-csatár, Karim Benzema körbelövöldözte a kaput, de a góllövés helyett naggyá tette Alexander Dominguezt kapust.

"Nyerni szerettünk volna" - mondta csalódottan Benzema a TF1-nek. "De vannak olyan meccsek, ahol ez nem olyan egyszerű. A lényeg, hogy megőriztük a veretlenségünket és büszkék vagyunk, hogy továbbjutottunk a legjobb 16 közé. Dominguez kapus számtalan kiváló védést mutatott be ellenünk. Remélem, hogy a többi meccseinken célt érnek a próbálkozásaink, de ez a mérkőzés is megmutatta, hogy nincs könnyű ellenfél a vébén" - fogalmazott a franciák házi gólkirálya.