Suárez szereti az olasz ízeket

olaszország - uruguay, harapás, foci vb 2014, d-csoport, Giorgio Chiellini
NATAL, BRAZIL - JUNE 24: Giorgio Chiellini of Italy pulls down his shirt after a clash with Luis Suarez of Uruguay (not pictured) as Gaston Ramirez of Uruguay looks on during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group D match between Italy and Uruguay at Estadio das Dunas on June 24, 2014 in Natal, Brazil. (Photo by Julian Finney/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Újra lecsapott az uruguayi cápa: Luis Suárez úgy tűnik, valóban megharapta Giorgio Chiellinit az Olaszország-Uruguay vébémeccs hajrájában. Ha bebizonyosodik, hogy tényleg harapott, a FIFA eltilthatja - akár visszaesőként is. 
Vágólapra másolva!

Nem sokszor élénkült meg az Olaszország-Uruguay mérkőzés, az unalmasan csordogáló meccsbe csak az csempészett izgalmat, amikor Luis Suárez és Giorgio Chiellini találkoztak. Ez többször is előfordult, de a legemlékezetesebb a 79. percben történt eset volt, amikor a két tusakodó játékos elővette saját legfélelmetesebb fegyverét.

Suárez beleharapott Chiellinibe, mire az olasz védő a csatár felé könyökölt. Elsőre úgy nézett ki, egyikük sem tett kárt a másikba (Chiellini biztosan nem találta el az uruguayit, mert akkor lerepült volna a feje), de az eset után a Juventus védője felháborodottan mutogatta a bírónak a vállát, amin valóban olyan seb látható, amilyet foggal szokás okozni.

A csatárnak az ellenfelek harapdálása annyira a védjegye lett, hogy már rajzfilm is készült róla, nem lenne meglepő, ha valóban megharapta volna az olasz védőt, de a közvetítésben csak hátulról látszott az eset, és ez a kép még nem perdöntő bizonyíték.

Suárez szereti az olasz ízeket Forrás: Getty Images/2014 Getty Images/Julian Finney

A mérkőzést Diego Godin fejesével Uruguay nyerte, és ezzel kiejtette Olaszországot. A botrányosan gyenge mérkőzésen senki nem akart semmit csinálni, egyik csapat sem érdemelt semmit, de valakinek muszáj volt örülnie a végén, és ez most Uruguay lett.