Retteg a bíróktól az algériai kapitány

Vahid Halilhodzic, foci, foci-vb
SOUTH AFRICA, RUSTENBURG : Algeria coach Vahid Halilhodzic gestures during a 2013 African Cup of Nations Group D football match between Algeria and Ivory Coast in Rustenburg on January 30, 2013, at the Royal Bafokeng stadium. AFP PHOTO / ALEXANDER JOE
Vágólapra másolva!
Vahid Halilhodzic, az algériai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya nem titkolja, az eddig látott bírói teljesítmények miatt félve várja a belgák elleni első mérkőzést a brazíliai világbajnokságon.
Vágólapra másolva!

"Láttam a horvát-brazil mérkőzést, és botrány volt, amit láttam. Ezek után azt hiszem, joggal félek a belgák elleni mérkőzéstől" - nyilatkozta Vahid Halilhodzic, az algériai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a Het Nieuwsblad című belga lapnak. "Szégyenletes, ami történt, egyértelmű, hogy az olyan nemzetek, mint Brazília, Anglia és Németország mindig előnyt élveznek. Algéria kis ország, de követelem, hogy ugyanúgy bánjanak velünk, mint a nagyokkal."

Vahid Halilhodzic fél Forrás: AFP/Alexander Joe

A 61 éves szakember szerint kemény mérkőzés vár válogatottjára Belgium ellen, de ahogy ő fogalmazott, van egy terv a fejében. A mérkőzésre június 17-én kedden kerül sor Belo Horizontéban, a másik meccset Cuiabában az oroszok és a dél-koreaiak vívják egymással.