Neymaréknak megmondják, hogyan szexelhetnek

The coach of the Brazilian national football team, Luiz Felipe Scolari (2-R), watches the performance of the Imperatriz samba school, fifth in the 2014 Rio Carnival, during the Champions' parade of the carnival's victorious samba schools, at the Sambadrome in Rio de Janeiro, Brazil, on March 8, 2014. AFP PHOTO / YASUYOSHI CHIBA
Vágólapra másolva!
A brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Luiz Felipe Scolari megtiltja a játékosainak, hogy "lepedőakrobaták" legyenek az ágyban a focivébé alatt.
Vágólapra másolva!

Állandó téma egy-egy nagy világverseny alatt, hogy jót tesz-e a sportolóknak, ha szexelnek, hogy az elveszi-e az energiát vagy épp ellenkezőleg, levezeti a feszültséget. Számos alkalommal lehetett már hallani olyanról, hogy az edzők megtiltották az együttléteket a sportolóknak, Luiz Felipe Scolari az arany középutat választotta.

"A játékosaim szexelhetnek, de csak normális keretek között" - válaszolt a brazilok szövetségi kapitánya egy újságírói kérdésre egy portugáliai sajtótájékoztatón. "Viszont vannak olyan helyzetek, és olyan akrobatikus pózok, amelyek a sérülésveszély miatt megengedhetetlenek."

Scolari óvatosságra int a szexben Forrás: AFP/Yasuyoshi Chiba

Hogy a 65 éves Scolarinak mi számít akrobatikus póznak, azt nem árulta el, mindenesetre két éve Melissa Satta, az akkor a Milanban játszó Kevin-Prince Boateng barátnője elárulta, hogy a ghánai focista azért bajlódik annyi izomsérüléssel, mert elvárja tőle, hogy hetente körülbelül tíz alkalommal szexeljenek.