Nesta és Zambrotta is felépülőben

Vágólapra másolva!
Az orvosi vizsgálatok az olasz válogatott mindkét sérült kulcsjátékosa, Alessandro Nesta és Gianluca Zambrotta esetében is biztató eredménnyel zárultak, így minden bizonnyal nem lesz akadálya annak, hogy a futballisták pályára lépjenek a pénteken kezdődő németországi labdarúgó-világbajnokságon.
Vágólapra másolva!

A olasz csapatorvos a keddi vizsgálatok után közölte a jó híreket Marcello Lippi szövetségi kapitánnyal, aki újságíróknak elmondta, Nesta, az AC Milan védője már a jövő hétfői Ghána elleni bemutatkozó összecsapáson játékra kész lesz, míg a Juventus klasszisa a csapat második, Egyesült Államokkal szembeni találkozójáig épül fel.

Az olasz szakvezetőre először Zambrotta ijesztett rá, mikor két hete a nemzeti együttes tréningjén combsérülést szenvedett. Az eset után sokáig úgy tűnt, nagy a baj, így Lippi a több poszton bevethető játékos lehetséges cseréjét is kénytelen volt megnevezni Daniele Bonera személyében.

Nesta az Ukrajna elleni múlt pénteki felkészülési összecsapáson húzta meg a közelítőizmát, ám az ő esetében nem merült fel a vb kihagyásának lehetősége.