Lefejelte ellenfelét, kiállították a Görög Szörnyet - videó

Milwaukee Bucks v Washington Wizards GettyImageRank2 SPORT nba BASKETBALL
LAKE BUENA VISTA, FLORIDA - AUGUST 11: Giannis Antetokounmpo #34 of the Milwaukee Bucks walks off the court after he is ejected during the first half against the Washington Wizards at Visa Athletic Center at ESPN Wide World Of Sports Complex on August 11, 2020 in Lake Buena Vista, Florida. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Ashley Landis - Pool/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) legutóbbi játéknapján az alapszakaszelső Milwaukee Bucks 126-113-ra legyőzte a Washington Wizardos egy már tét nélküli meccsen. Az indulatok viszont így is forrtak, a liga MVP-jét, Giannis Antetokounmpót fejelésért ki is állították.

A görög sztár a második negyedben támadószabálytalanságot követett el a német Mo Wagner ellen, és amíg az esetet visszanézték a zsűriasztalnál, addig Antetokounmpo odament az ellenfeléhez és lefejelte, amiért kiállították.

Sorozatban hetedik meccsét is megnyerte, ezzel továbbra is a buborék legjobb formában lévő alakulata a Phoenix Suns, amely a Philadelphia 76erst múlta felül. Az arizonaiak legjobbja ezúttal is Devin Booker volt, aki 35 pontot, 9 lepattanót és 7 gólpasszt jegyzett.

Szintén óriásit játszott a Portland irányítója, Damian Lillard, aki 61 pontot dobott a Dallas Maverick ellen, ezzel beállította saját karriercsúcsát. Ezen a hárompontoson látszik, hogy minden bejött a mérkőzésen Lillardnak.

Ezzel a teljesítménnyel csatlakozott Wilt Chamberlainhez, így már két olyan játékos van az NBA történetében, akik egy szezon alatt legalább háromszor jutottak el 60 pontig.

Eredmények:
Orlando Magic-Brooklyn Nets 96-108
San Antonio Spurs-Houston Rockets 123-105
Philadelphia 76ers-Phoenix Suns 117-130
Memphis Grizzlies-Boston Celtics 107-122
Dallas Mavericks-Portland Trail Blazers 131-134
Sacramento Kings-New Orleans Pelicans 112-106
Washington Wizards-Milwaukee Bucks 113-126