Sztárjátékossal erősített a Super Bowl vesztese

Washington Redskins v Philadelphia Eagles GettyImageRank3 Taking SPORT HORIZONTAL American Football - Sport Entering USA Philadelphia - Pennsylvania Photography Washington Redskins NFL Lincoln Financial Field Philadelphia Eagles NFC East Trent Williams Ma
PHILADELPHIA, PA - OCTOBER 23: Trent Williams #71 of the Washington Redskins enters the field to take on the Philadelphia Eagles during their game at Lincoln Financial Field on October 23, 2017 in Philadelphia, Pennsylvania. Abbie Parr/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A legutóbbi Super Bowlban alulmaradó San Francisco 49ers hivatalosan is megszerezte a Washington Redskins kiváló támadófalemberét, Trent Williamset.

A 31 éves baloldali tackle-t még április 25-én, csere útján szerezte meg a Frisco, amelyből ugyanerről a posztról visszavonult a szintén klasszisnak számító Joe Staley. Az üzlet azonban csak most lett hivatalos, a koronavírus-járvány miatt ugyanis eddig nem lehetett elvégezni a játékoson a különböző fizikai teszteket.

Williams az egész 2019-es idényt kihagyta, mert új szerződést szeretett volna a Washingtontól, amely viszont nem adta meg neki, így a játékos sztrájkba kezdett. A 7-szeres Pro Bowl-játékos 2010 óta szerepel az NFL-ben, eddig csak a Redskins színeiben játszott, 2015-ben beválasztották az idény második számú álomcsapatába.