Elkapta a koronavírust az NFL egyik legnagyobb sztárja

Dallas Cowboys v Washington Redskins GettyImageRank2 AMERICAN FOOTBALL NFL SPORT
LANDOVER, MD - OCTOBER 29: Running back Ezekiel Elliott #21 of the Dallas Cowboys celebrates a touchdown against the Washington Redskins during the first quarter at FedEx Field on October 29, 2017 in Landover, Maryland. Patrick Smith/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Nemzeti Futball Liga (NFL) egyik legjobb játékosa, Ezekiel Elliott is elkapta a koronavírust Ian Rapaport, az NFL Network újságírója információi szerint.

A Dallas Cowboys futója mellett több csapattársa is megfertőzödött, valamint Texas állam másik NFL-klubjánál, a Houston Texansnál is találtak több pozitív esetet, de csak Elliottot nevesítették, akiről azt is lehet tudni, hogy tünetmentes.

A játékosok közül senki sem látogatta meg korábban saját csapata edzőközpontját, így a vírust biztosan nem ott kapták el.

Az NFL főorvosa, Dr. Allen Sills korábban elmondta, hogy számítotanak pozitív tesztekre, ezért végeznek előzetes vizsgálatokat. Így a játékosokat el tudják szeparálni a többiektől, ezzel is megfékezve a járvány terjedését.

Texas állam nemrég lépett a harmadik fázisba, azaz már élnek különböző enyhítések, viszont az esetszámok is nőnek. Elliott egyébként áprilisban megszegte a karanténszabályokat, amikor több csapattársával, például Dak Prescott-tal együtt házibulizott.