Klicsko segíti Holyfield felkészülését a Tyson elleni meccsre - videó

BOXING-HOLYFIELD-2 Horizontal PORTRAIT CHAMPIONSHIP TRAINING BOXER
Evander Holyfield shadow boxes at the Golden Gloves Gym in Las Vegas at the start of a workout session 07 August 2000. Holyfield will fight John Ruiz, of Chelsea, MA for the WBA Heavyweight Championship in a 12-round bout at the Paris Hotel in Las Vegas, NV 12 August. AFP PHOTO/JOHN Gurzinski (Photo by JOHN GURZINSKI / AFP)
Vágólapra másolva!
Az Instagram-oldalára feltöltött videófilmmel is igazolni kívánta Evander Holyfield egykori profi nehézsúlyú bokszvilágbajnok, hogy komolyan gondolja visszatérését a ringbe.

Az 57 éves amerikai kifogástalan állapotban van, korát meghazudtolóan "szálkás" és mozgásán egyáltalán nem látszik, hogy nemrég kezdte újra az intenzívebb edzéseket. Visszatérésében segíti honfitársa, a korábbi félnehézsúlyú világbajnok, Antonio Tarver, illetve a királykategóriában sokáig egyeduralkodó, a boksztól három esztendeje visszavonult ukrán Volodimir Klicsko is.

Holyfield leginkább régi nagy riválisával, a szintén élő bokszlegendának számító honfitárssal, Mike Tysonnal szeretne bemutatkozó mérkőzést vívni.

Az 53 éves Tyson áprilisban jelentette be, hogy visszatér a szorítóba, Holyfield pedig egy hete azt közölte, hogy már zajlottak tárgyalások az ő, valamint Tyson menedzsmentje között kettejük esetleges harmadik összecsapásáról.

Először 1996-ban találkoztak, akkor Holyfield kiütéssel nyert, az 1997-es mérkőzésükön pedig leléptették Tysont, mivel a csata hevében riválisa fülébe harapott.