LeBron James a csapattársaival közösen tart privát edzéseket

Los Angeles Clippers v Los Angeles Lakers GettyImageRank3 SPORT nba BASKETBALL small group of people THREE QUARTER LENGTH
LOS ANGELES, CA - DECEMBER 25: LeBron James #23 and Anthony Davis #3 talk with DeMarcus Cousins #15 of the Los Angeles Lakers on the bench during a time out in the game against the Los Angeles Clippers at Staples Center on December 25, 2019 in Los Angeles, California. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and/or using this Photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Jayne Kamin-Oncea/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
LeBron James néhány csapattársával közösen egy biztonságos helyszínen edz, és készül az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) esetleges folytatására.

A Los Angeles Lakers sztárja a jelentések szerint egy-két kiválasztott társával végez közös, zárt kapus, de kosárlabdapályán zajló edzéseket, hogy formában tartsa magát, már amennyire a körülmények engedik. A résztvevőket folyamatosan tesztelik, és minden óvintézkedést megtesznek, ami a kormányzati előírásokban szerepel.

LeBron James a csapattársaival közösen tart privát edzéseket Forrás: AFP/2019 Getty Images/Jayne Kamin-Oncea

A beszámoló arról is szól, hogy a Lakers városi riválisánál, a Clippersnél is vannak hasonló edzések, ugyancsak több játékos részvételével.

Az NBA-szezont március 11-én állították le a koronavírus-járvány miatt, egyelőre a különböző államokban lévő eltérő szabályozás miatt nem minden csapat térhetett vissza az edzőközpontjába. Az NBA vezetése abban bízik, hogy a következő hetekben kiderül, be tudják-e fejezni az idényt. A Lakers a nyugati főcsoport első helyén áll, és már biztosan bejutott a rájátszásba.