Elmaradhat az NFL játékoskiválasztó-show Las Vegasban a koronavírus miatt

Super Bowl LIV - San Francisco 49ers v Kansas City Chiefs GettyImageRank2
MIAMI, FLORIDA - FEBRUARY 02: Tyreek Hill #10 of the Kansas City Chiefs rushes rhe ball in Super Bowl LIV against the San Francisco 49ers at Hard Rock Stadium on February 02, 2020 in Miami, Florida. Maddie Meyer/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Az NFL-csapatok minden évben kiválasztják a legígéretesebb egyetemi futball (NCAA) játékosokat, hogy az amatőr évek után leigazolják őket a profik táborába. A 2020-as draftnak Las Vegas adott volna otthont április 23. és 25. között. Sajtóértesülések szerint a globális járvány miatt változhat a program.

Eredetileg „Amerika játszótere" magasra tette volna a lécet a draft kapcsán, a háromnapos csomagból látványát tekintve kiemelkedett volna a Bellagio hatalmas szökőkútjára tervezett úszó színpad, amelyre a focistákat kis csónakokkal vitték volna fel.

A koronavírus miatt most úgy tűnik, hogy mindez már a múlté, fő az egészség védelme jeligére

egy stúdióban lenne a draft, Las Vegasban pedig esetleg kisebb programok lennének áprilisban (az eredeti dátum nem változik).

Az NFL ugyan csak ősszel kezdődik, de a liga már így is hozott intézkedéseket a kór miatt, a 32 csapat nem fogadhat látogatókat, valamint

a felkészülési időszak kezdési dátumát is határozatlan időre elhalasztották.