Csak egy napig volt csapat nélkül az NFL egyik legjobb futója

Jelenleg is aktív NFL-sztárok, mint a Los Angeles Rams futójátékosa, Todd Gurley, és visszavonult nagyságok, mint DeAngelo Williams tartottak ingyenes edzést szombaton a Puskás Arénában.
Vágólapra másolva!
Az Atlanta Falconsnál folytatja pályafutását Todd Gurley, a Los Angeles Rams korábbi futójátékosa.

Gurleyt a Rams március 19-én tette ki a keretéből annak ellenére, hogy az NFL egyik legjobb futója. A csapat korábban próbált cserepartnert találni, hogy kapjon ellenértéket Gurleyért, de senkivel sem tudott megegyezni. A Rams azért akart ennyire szabadulni tőle, mert március 20-án vált volna garantálttá az idei 10,5 millió dolláros fizetése, viszont a 25 éves játékos az előző szezonban pocsékul teljesített, és az egész NFL-ben nyílt titok, hogy a térdei sincsenek túl jó állapotban.

Todd Gurley néhány hete még a Puskás Arénában tartott edzést Forrás: Origo/Polyák Attila

Az Atlanta Falcons (amely Devonte Freemantől vált meg) nem habozott és azonnal aláíratta egy évre a háromszoros Pro Bowl-játékost.

Gurley 2015-ben került az NFL-be, rögtön megválasztották a legjobb támadó újoncnak, 2017-ben pedig ő lett az NFL legjobb támadója az Associated Press szerint. Abban az évben és 2018-ban is ő futotta a legtöbb touchdownt a ligában. 2019 februárjában Super Bowlt játszott a Ramsszel, de a New England Patriots 10-3-ra legyőzte őket.