Lehet, hogy nem kell sokáig várni az NBA-meccsekre

Los Angeles Lakers v Sacramento Kings GettyImageRank2 SPORT nba BASKETBALL
SACRAMENTO, CALIFORNIA - FEBRUARY 01: LeBron James #23 of the Los Angeles Lakers slam dunks against the Sacramento Kings during the first half of an NBA basketball game at Golden 1 Center on February 01, 2020 in Sacramento, California. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Thearon W. Henderson/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Az Egyesült Államokban helyi idő szerint március 11-én az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) vezetősége leállította az aznapi mérkőzéseket, mert a liga egyik játékosának pozitív lett a koronavírus-tesztje. A folyamatban lévő meccsek még lemehettek, de a többi találkozó elmaradt. Most úgy néz ki, hogy ezeket az összecsapásokat lejátszhatják.

Az NBA komisszárja, Adam Silver nem zárja ki a lehetőségét annak, hogy nézők nélkül, az USA-ban érvényben lévő rendkívüli intézkedéseket és ajánlásokat szem előtt tartva (50 fős rendezvényt már nem ajánlanak) megtartsák a március 11-én elmaradt mérkőzéseket.

Végleges döntés egyelőre még nem született ez ügyben, ugyanakkor Silver azt is elmondta, hogy tartják magukat a korábban mondottakhoz, azaz az alapszakaszt szeretnék majd rendesen befejezni, amint ez lehetséges lesz.