Vágólapra másolva!
Annak a híre, hogy Tom Brady elhagyta a New England Patriots csapatát, az egész Egyesült Államokban különböző reakciókat váltott ki. Vannak olyan városok, ahol kitörő örömmel fogadták, mint például Buffalo, amely a New England divízióriválisa. A város polgármestere, Byron Brown emiatt rendkívüli bejelentést intézett a lakosok felé.

A Bills Tom Brady és a Patriots egyeduralmának egyik legkomolyabb kárvallottja, ugyanis minden szezonban kétszer kellett ellenük játszaniuk. Brady azonban 20 év után eligazolt a Tampa Bay Buccaneershez, ami a másik főcsoportban szerepel, ennek a hírnek pedig a legjobban a New York Jets, a Miami Dolphins és a Buffalo Bills drukkerei örülhettek. A buffalói szurkolói egyébként is az NFL egyik legelvetemültebb csoportja, a Bills Mafiáról minden játékhéten születik néhány videó.

Byron Brown polgármester is pontosan tudja, mekkora örömet jelent a városnak Brady távozása, ezért összehívott egy sajtótájékoztatót, ahol nyomatékosan megkérte a buffalói lakosokat, hogy a koronavírusra tekintettel ne ünnepeljenek tömegesen, inkább tegyék azt otthon, lehetőleg 10 főnél kisebb csoportban.