Kétszeri hosszabbítás és Trae Young remeklése után nyert a Hawks

Horizontal BASKETBALL
(FILES) In this file photo Trae Young #11 of the Atlanta Hawks reacts after hitting a three-point basket against the Memphis Grizzlies at State Farm Arena on March 13, 2019 in Atlanta, Georgia. - Rookie Trae Young drained a buzzer-beating basket to give the Atlanta Hawks a 136-135 NBA overtime victory on Sunday March 31, 2019 over a depleted Milwaukee Bucks team. (Photo by Kevin C. Cox / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP)
Vágólapra másolva!
Az Atlanta Hawks kétszeri hosszabbítás után nyert a vendég Charlotte Hornets ellen az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) hétfői játéknapján.

A hazaiaknál Trae Young 31 pontja mellett kiosztott 16 gólpasszt, igaz, az első ráadás utolsó másodpercében két büntetőjéből csak egy volt sikeres, így a csapatoknak folytatniuk kellett a küzdelmet. A Charlotte-ban Terry Rozier karriercsúcsot jelentő 40 ponttal zárt.

A ligaelső Milwaukee Bucks simán kikapott a Denver Nuggets vendégeként, ez azonban egyáltalán nem meglepő annak ismeretében, hogy a csapat hat (!) legeredményesebb játékosa hiányzott, köztük az elmúlt szezon legjobbjává választott görög Jannisz Antetokunmpo.

A címvédő Toronto Raptors a sérült Marc Gasol és Fred Van Vleet nélkül is magabiztos győzelmet aratott a Utah Jazz otthonában. A kanadaiaknál hárman is húsz pont fölé jutottak.

Eredmények:
Atlanta Hawks-Charlotte Hornets 143-138, kétszeri hosszabbítás után
Denver Nuggets-Milwaukee Bucks 109-95
Utah Jazz-Toronto Raptors 92-101