Fegyverrel próbált felszállni egy repülőre, le is tartóztatták

New York Jets v Miami Dolphins GettyImageRank1 SPORT nfl AMERICAN FOOTBALL bestof topix
MIAMI, FL - NOVEMBER 03: Quinnen Williams #95 of the New York Jets celebrates after sacking Ryan Fitzpatrick #14 of the Miami Dolphins during the first quarter of the game at Hard Rock Stadium on November 3, 2019 in Miami, Florida. Eric Espada/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Az amerikai hatóságok őrizetbe vették az NFL-ben szereplő New York Jets futballcsapatának egyik játékosát, aki egy lőfegyverrel felszerelkezve próbált meg felszállni egy menetrendszerinti repülőjáratra.

Quinnen Williams, a Jets 22 éves védőfalembere a New York-i La Guardia repülőtéren akadt fenn a szűrőn, amikor megtalálták nála a Glock 19 típusú pisztolyt. Hogy a fegyver töltve volt-e, arról nincs hír. Williamsnek egyébiránt van érvényes fegyverviselési engedélye, azonban az csak Alabama államra vonatkozik, ő pedig onnan nagyjából ezer kilométerre tartózkodott.

Az ügyet a továbbiakban a Queens megyei ügyészség fogja vizsgálni.

A 22 éves játékos értékes sportolója a Jetsnek: a 2019-es drafton az első kör 3. választottja volt, és újonc évében 13 mérkőzésen lépett pályára, ezek közül kilencen kezdőként, és összesen 31 szerelést és 2,5 labdaszerzést írtak be a neve mellé.