50 éves korában is bunyózna az UFC kubai fenegyereke - videó

UFC 241 Cormier v Miocic 2 GettyImageRank2
ANAHEIM, CALIFORNIA - AUGUST 17: Yoel Romero throws a punch at Paulo Costa in the second round during their Middleweight Bout at UFC 241 at Honda Center on August 17, 2019 in Anaheim, California. Joe Scarnici/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Yoel Romero egy igazi csodabogár a világ legnagyobb ketrecharcszervezeténél. 42 évesen is bombaformában van, szombaton pedig a veretlen, igazi virtuózként ismert Israel Adesanya ellen harcolhat, aki a középsúlyú divízió világbajnoka. A mostani bajnok egyébként 11 éves volt, amikor a kubai sportember Sydneyben ezüstérmet nyert a 85kg-os mezőnyben a birkózók között az ötkarikás játékokon.

Az UFC 248-as Las Vegas-i gálája igazi csemege lesz minden küzdősportot szerető ember számára. A fő mérkőzés egyik résztvevője, Yoel Romero azt nyilatkozta, hogy némi kutatás azt találták, hogy a korábbi nagy harcos, az azóta már filmekben is feltűnő Randy Couture volt a legidősebb ember a szervezetnél a maga 47 évével, aki meccset vállalt.

Az áprilisban már a 43. töltő Romero azt is hozzátette, hogy ő még úgy érzi, 10 év simán van benne, hogy a legmagasabb szinten bunyózhasson. Mondjuk, amíg olyan edzettségben van, mint ami a lenti videóban is látható, addig ennek a küldetésnek a sikere nem is lehet kérdés.