Meg sem próbálta elrejteni a 70 kilónyi drogot a korábbi NFL-sztár - fotó

Cleveland Browns v Arizona Cardinals GettyImageRank3 SPORT nfl AMERICAN FOOTBALL
GLENDALE, ARIZONA - DECEMBER 15: Offensive tackle Greg Robinson #78 of the Cleveland Browns on the bench during the second half of the NFL game against the Arizona Cardinals at State Farm Stadium on December 15, 2019 in Glendale, Arizona. The Cardinals defeated the Browns 38-24. Christian Petersen/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Múlt hét óta Greg Robinsontól és Quan Braytől hangos a tengerentúli sajtó, a két korábbi NFL-játékost ugyanis több mint 70 kilónyi marihuánával kapták el az amerikai-mexikói határon. Azóta napvilágra került egy fotó, amin látszik, hogy meg sem próbálták elrejteni a csempészárut.

Robinson 2014-ben került be az NFL-be, amikor az újoncbörzén másodikként választotta ki a St. Louis Rams. A hatalmas elvárásoknak azonban nem tudott megfelelni, 2017-ben a csapat lemondott róla, így Detroitba került, de ott egy szezont sem bírt ki. A Cleveland Browns is megpróbálkozott vele, utoljára ott lépett pályára az előző idényben.

Tettestársa, Quan Bray nem sok sót evett meg az NFL-ben, a két játékos pedig még egyetemen kötött barátságot. A harmadik utas egy sofőr volt, aki semmit nem tudott az egész akcióról, a játékosok mégis megpróbálták rákenni a balhét. Mint kiderült, meg sem próbálták elrejteni a 157 fontnyi (kb. 71 kilogram) kábítószert.

A szállítmányt az egyik határőr kutyája kiszagolta, innen pedig nem volt menekülés a csempészek számára, akik valószínűleg értékesítési céllal vitték magukkal az árut. Ha elítélik őket, akár 20 évnyi börtönbüntetést is kaphatnak.