Hihetetlen rekordot döntött meg Conor McGregor a legutóbbi mérkőzésén

Conor McGregor v Donald Cerrone GettyImageRank2 SPORT MARTIAL ARTS
LAS VEGAS, NEVADA - JANUARY 18: Conor McGregor reacts before taking on Donald Cerrone in their welterweight bout during UFC246 at T-Mobile Arena on January 18, 2020 in Las Vegas, Nevada. Steve Marcus/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Közel másfél évet kellett várni a rajongóknak, hogy kedvenc balhés ír bunyósukat újra a ketrecben lássák. Conor McGregor az UFC 246-os gálájának fő attrakcióján kevesebb, mint egy perc alatt végzett Donald „Cowboy" Cerronéval, amivel ő lett az első harcos a szervezetben, aki három különböző súlycsoportban is rövidre zárt egy meccset (pehely-, könnyű- és váltósúly).

A január 18-ai UFC-gála a pénztáraknál is rekordokat döntött. Egyrészt közel 500 000 új feliratkozót hozott az ESPN+ streaming szolgáltatónak, amely az USA-ban közvetítette az eseményeket. Másrészt az Egyesült Államokban egy millió ember fejenként 70 dollárt fizetett azért, hogy lássa McGregort, ami 70 millió dolláros bevételt jelentett, ami szintén elképesztő rekord.

Arról már nem is beszélve, hogy a Las Vegas-i eseményen a rendkívül drága belépők ellenére is telt ház volt, ami nagyjából 11 millió dollárral növelte az UFC kasszáját, plusz 20 millió dollár az USA-n kívüli közvetítésekből is befolyt a világ legnagyobb ketrecharcszervezetének a számlájára. Összesen több mint 100 millió dollárt „termelt" az ír fenegyerek egyetlen este alatt.