Hat másodperc alatt két gól is esett az NHL-meccsen - videó

Rangers
LAS VEGAS, NEVADA - DECEMBER 08: Greg McKegg #14, Jesper Fast #17 and Brendan Smith #42 of the New York Rangers celebrate after Fast scored a second-period goal against the Vegas Golden Knights during their game at T-Mobile Arena on December 8, 2019 in Las Vegas, Nevada. Ethan Miller/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A New York Rangers nyolcgólos mérkőzésen nyert a Toronto Maple Leafs ellen, a Boston Bruins hosszabbítás után győzött a Chicago Blackhawks otthonában az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) szerdai játéknapján. 

A New York Rangers 5-3-ra győzött a kanadai együttes ellen egy gólokban gazdag meccsen, ahol a hazaiak az első harmadban hat másodperc alatt kétszer is eredményesek voltak.

A meccsen veszítő, de a rájátszásért küzdő Toronto Maple Leafs kapust és csatárt igazolt az NHL nyugati főcsoportjában sereghajtó Los Angeles Kings csapatától. A kanadai együttes Jack Campbell kapust és Kyle Cliffordot szerezte meg szerdán, akikért Trevor Moore-t és egy-egy harmadik körös választási jogot adott a kaliforniaiaknak az idei és a jövő évi draftra.

A 28 éves Campbell 20 mérkőzésen védte a mostani szezonban a Los Angeles kapuját, meccsenként 2,96 gólt kapott és 90 százalékos a védési mutatója. A 29 éves Clifford 53 meccsen 6 gólt és 8 gólpasszt szerzett eddig az idényben.

A Boston Bruins 1-1-es rendes játékidőt követően a hosszabbításban döntötte el a meccsét a Chicago Blackhawks otthonában az alábbi találattal.

Eredmények:
New York Rangers-Toronto Maple Leafs 5-3
Chicago Blackhawks-Boston Bruins 1-2, hosszabbítás után