A címvédő és a ligaelső is győzött az NBA-ben

Toronto Raptors v New York Knicks GettyImageRank2 SPORT nba BASKETBALL
NEW YORK, NEW YORK - JANUARY 24: Rondae Hollis-Jefferson #4 of the Toronto Raptors tries to get around Frank Ntilikina #11 of the New York Knicks in the first half at Madison Square Garden on January 24, 2020 in New York City.NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Elsa/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Egymást követő tizenegyedik győzelmét szerezte a címvédő Toronto Raptors, amely a vendég Chicago Bulls ellen nyert az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) vasárnapi játéknapján.

A Bulls elleni siker azt jelenti, hogy a kanadai csapat beállította a franchise történetének leghosszabb győzelmi rekordját. Ha szerdán hazai közönség előtt legyőzik az Indiana Pacerst, akkor történelmet írnak.

Ugyancsak győzött a ligaelső Milwaukee Bucks, amelyiknek nem okozott gondot a gyengécske Phoenix Suns megtörése. A hazai csapat legnagyobb sztárja, Giannis Antetokounmpo csak harminc percet töltött a pályán, de ennyi idő is elég volt neki, hogy 30 pontot, 19 lepattanót és 9 gólpasszt jegyezzen.

Giannis egy az ötben is megoldotta:

A Houston Rockets a 40 pontot elérő James Harden vezérletével győzte le a New Orleans Pelicans csapatát, amelyben az újonc Zion Williamson 21 ponttal és 10 lepattanóval ért el dupla-duplát.

A Detroit Pistons hosszabbítás után győzte le hazai pályán a Denver Nuggetset, azok után, hogy a meccs első szakaszában 21 pontos hátrányban is volt. A hazai csapatban a 21 pontot és 17 lepattanót jegyző Andre Drummond karrierje 400. dupla-dupláját érte el.

Eredmények:
Detroit Pistons-Denver Nuggets 128-123, hosszabbítás után
Houston Rockets-New Orleans Pelicans 117-109
Milwaukee Bucks-Phoenix Suns 129-108
Toronto Raptors-Chicago Bulls 129-102