Vágólapra másolva!
Helikopter-balesetben meghalt vasárnap Kobe Bryant kétszeres olimpiai bajnok, visszavonult amerikai profi kosárlabdázó, a sportág legendás alakja. A balesetben meghalt a 13 éves lánya, Gianna is, akiben már a jövő nagy WNBA-bajnokát látták. Az édesapja nagyon büszke volt rá.

A Los Angeles Lakers korábbi sztárja a 13 éves lányában, Giannában a jövő nagy kosárlabdázóját látta, gyakran jelentek meg együtt.

Kobe Bryant és a lánya is meghalt a helikopter-balesetben Forrás: AFP/2019 Getty Images/Ethan Miller

A TZM beszámolója szerint az utolsó nyilvános megjelenés alkalmával is együtt voltak a Brooklyn Nets-Atlanta Hawks NBA-meccsen a New York-i Brooklynban, a Barclays Centerben decemberben.

Szombaton pedig a Kobe Mamba Sportakadémiáján, Thousand Oaksban figyelte Kobe Bryant Giannát a pálya széléről. Tragikus módon sem a legendás kosaras, sem a lánya nem élhette meg, hogy Gianna továbbvigye édesapja örökségét. Az akadémián is hatalmas volt a gyász, amikor értesültek a halálhírről. A gyerekek, a szülők és a rajongók virágokkal és mécsesekkel emlékeztek.

Bryant, aki nemcsak az apja, hanem az edzője és a mentora is volt a lányának, egy korábbi nyilatkozatában azt mondta, biztos benne, hogy Gianna a WNBA-ben fog játszani. A Los Angeles Lakers sztárja nagyon büszke volt a gyerekére.

Az alábbi videó is mutatja, hogy mit jelentettek egymásnak, szinte mindent együtt csináltak:

Még a mezüket is ugyanúgy harapták:

Bryant és Gianna minden pillanatot kihasználtak arra, hogy az életük értelmének, a kosárlabdázásnak szenteljék az időt.

Ha megnézzük Kobe Bryant Instagram-oldalát, ott is számtalan képet, videót találunk Giannáról, ebből is látszik, hogy mennyire büszke volt rá. Hihetetlen, mekkora tehetség volt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mambacita and @azzi35

Kobe Bryant (@kobebryant) által megosztott bejegyzés,

A kosárlabdázónak négy lánya született, a legkisebb csupán 7 hónapos. Gianna, akit mindenki csak Gigiként ismert, már nem léphet az édesapja örökébe.

Imádták egymást Forrás: AFP/2016 Getty Images/Elsa