LeBron James ismét remekelt, idén is All Star-kapitány lesz

Oklahoma City Thunder v Los Angeles Lakers GettyImageRank3 SPORT nba BASKETBALL
LOS ANGELES, CALIFORNIA - NOVEMBER 19: LeBron James #23 of the Los Angeles Lakers looks on after making a shot during the first half of a game against the Oklahoma City Thunder at Staples Center on November 19, 2019 in Los Angeles, California. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and/or using this photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement Sean M. Haffey/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
LeBron James karrierje kilencvenegyedik tripla duplájával vezette győzelemre a Los Angeles Lakerst a Brooklyn Nets otthonában az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) csütörtöki játéknapján.

James 27 pontot dobott az összecsapáson, amivel a mezőny legeredményesebb játékosa volt, emellett leszedett 12 lepattanót és kioszott 10 gólpasszt. A Lakersben rajta kívül még öten érték el a tízpontos határt.

James egyébként duplán ünnepelhetett, ugyanis kiderült az is, hogy Giannis Antetokounmpo mellett idén is ő lesz az All-Star gála egyik csapatkapitánya, miután ő végzett az élen a szurkolók, a média, valamint a játékostársak összesített szavazásán.

Hiába folytatta extra sorozatát Damian Lillard a Dallas Mavericks ellen, ezúttal a 47 pont is kevés volt tőle, ugyanis a Portland 133-125-re kikapott hazai pályán. A győztes csapatból Luka Doncicnak ezúttal nem ment a dobás, de így is eljutott 27 pontig, valamint volt 9 gólpassza is. A fiatal szlovén sztár egyébként szintén kezdő lesz az All-Staron, méghozzá karrierje során először.

Eredmények:
Brooklyn Nets-Los Angeles Lakers 113-128
Cleveland Cavaliers-Washington Wizards 112-124
Portland Trail Blazers-Dallas Mavericks 125-133