Vágólapra másolva!
A címvédő New England Patriots kiesett a profi amerikaifutball-liga (NFL) rájátszásának első fordulójában, mivel hazai pályán 20-13-ra kikapott a Tennessee Titanstől. A Patriots klasszisa, Tom Brady ennek ellenére nem tervezi, hogy visszavonul. 

A csapattal 6 bajnoki címet nyerő Tom Brady sorsa teljesen bizonytalanná vált a vereséget követően, ám a 42 éves játékos gyorsan véget vetett a pletykáknak, esze ágában sincs visszavonulni.

A mérkőzést követő sajtótájékoztatón az újságírók természetesen arra voltak kíváncsiak, hogy a New England Patriots befejezi-e a pályafutását.

Tom Brady nem tartja valószínűnek, hogy visszavonul Forrás: AFP/2020 Getty Images/Maddie Meyer

„Nem valószínű, hogy visszavonulnék. De most nem is mennék bele jóslatokba, mert még nem tudom, mit hoz a jövő. Imádom a New Englandet, ez a legjobb csapat a világon. Senki nem kívánhatna szebb pályafutást, meg vagyok áldva. Már csak azért is, mert évekig Robert Kraft és Bill Belichick mellett játszhattam" – mondta Tom Brady.

A visszavonulás tehát nem valószínű, viszont az biztos, hogy a nyáron lejár a szerződése a Patsnél Bradynek, így még akadnak nyitott kérdések a jövőt illetően.