12 másodperc alatt fordított az Ottawa az Edmonton otthonában - videó

Boston Bruins v Ottawa Senators GettyImageRank3 SPORT ICE HOCKEY national hockey league ATHLETE hockey sports nhl PROFESSIONAL one person full length
Tyler Ennis három pontot szerzett az Edmonton otthonában
Vágólapra másolva!
Az előző öt találkozóján vesztes Ottawa Senators 5-2-re nyert a Nyugati főcsoportban második Edmonton Oilers otthonában az észak-amerikai jégkorongliga (NHL) szerdai játéknapján.

Az első harmadban egygólos hátrányba került a Senators, amely a 26. percben 12 másodperc alatt fordította meg az állást, győzelmét pedig a harmadik játékrészben biztosította be. A vendégeknél Tyler Ennis három ponttal - egy gól és két gólpassz - járult hozzá a győzelemhez. Az Ottawa sorozatban a hatodik mérkőzését nyerte meg Edmontonban.

A St. Louisnak megszakadt a négy mérkőzés óta tartó győzelmi sorozata, miután 3-0-ra kikapott Pittsburgh-ben. A Penguins kapujában Tristan Jarry 28 lövést védett, és hibátlanul zárt: a szezonban először, karrierje során harmadszor. A Blues ezt megelőzően vendégként tíz mérkőzésen tudott pontot szerezni: nyolc győzelme mellett kétszer csak a ráadásban kapott ki.

Tyler Ennis három pontot szerzett az Edmonton otthonában Forrás: AFP/2019 Getty Images/Jana Chytilova/Freestyle Photo

Egymást követő negyedik győzelmét aratta a Colorado, amely Torontóban kerekedett 3-1-re a házigazdák fölé. A két együttes párharcában a legutóbbi kilenc mérkőzésen nyolcadszor az aktuális vendégcsapat ünnepelhetett: mindketten négy-négy alkalommal.

A ligaelső Washington sorozatban ötödször nyert, a Capitals ezúttal a Los Angeles Kingst győzte le 3-1-re. A fővárosiaknál a védő John Carlson kétszer volt eredményes.

Jégkorong, NHL, a szerdai játéknap eredményei:
Edmonton Oilers-Ottawa Senators 2-5
Toronto Maple Leafs-Colorado Avalanche 1-3
Pittsburgh Penguins-St. Louis Blues 3-0
Los Angeles Kings-Washington Capitals 1-3