Vágólapra másolva!
45-6-os vereséget szenvedett a Los Angeles Rams a Baltimore Ravensszel szemben az NFL 12. játékhetének hétfő esti mérkőzésén. A vendégcsapat irányítója, Lamar Jackson öt touchdownpasszt adott a legutóbbi nagydöntős ellen.

A kilenc győzelme mellett mindössze két vereséggel bíró Ravens már az első félidőben, négy TD-t szerezve lerendezte a mérkőzést. A Rams támadósora mindössze két mezőnygólt tudott szerezni, így esélye sem volt a parádézó Lamar Jackson, Mark Ingram és Marquise Brown trióval tartani a lépést. A Baltimore magabiztos, 45-6-os győzelme azt jelenti, hogy már csak kisebb csodával maradhat le a rájátszásról.

Simán győzött a Baltimore a legutóbbi nagydöntős ellen Forrás: AFP/2019 Getty Images/Jayne Kamin-Oncea

A Los Angeles Rams viszont nagy bajban van. A februárban minden idők legkevesebb pontját hozó Super Bowlját elveszítő csapat bár pozitív, 6/5-ös mérleggel áll az NFC Nyugati csoportjában, mégis nehéz helyzetbe került a rájátszásba jutást illetően. A Ramsnek a négyesében a San Fransisco 49ers (10/1) és a Seattle Seahawks (9/2) is nagyszerű szezont fut, így a Los Angeles-i csapatnak össze kell szednie magát, ha ismét ott szeretne lenni a legjobbak között.

NFL, a 12 játéknap hétfői mérkőzésén
Los Angeles Rams – Baltimore Ravens 6-45