A Pittsburgh Penguins bedarálta a New Jersey Devilst - videó

Pittsburgh Penguins v New York Islanders GettyImageRank3 SPORT ICE HOCKEY national hockey league
NEW YORK, NEW YORK - NOVEMBER 21: Jake Guentzel #59 of the Pittsburgh Penguins skates against the New York Islanders at the Barclays Center on November 21, 2019 in the Brooklyn borough of New York City. Bruce Bennett/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Az Ottawa Senators sorozatban harmadik mérkőzését nyerte meg a vendég New York Rangers legyőzésével az észak-amerikai jégkorongliga (NHL) csütörtöki játéknapján, míg a Pittsburgh Penguins a New Jersey Devils együttesét győzte le könnyedén.

A Pittsburgh Penguins az utolsó harmad előtt még csak egygólos előnyben volt a New Jersey Devils elleni mérkőzésen, de végül könnyedén nyert 4-1-re úgy, hogy az utolsó három találatot a hazai együttes szerezte. Az utolsó harmadban Jared McCann és John Marino révén 25 másodperc alatt két ízben is betalált a Penguins.

Az Ottawa Senators jó formája tovább tart, ezúttal a New York Rangers volt a szenvedő fél. A másik meccshez hasonlóan ez a találkozó is 4-1-s végeredménnyel zárult. A hét perc alatt 2-0-s előnyhöz jutó házigazdák sikeréből jelentős részt vállalt Thomas Chabot, aki nemcsak gólt ütött, hanem gólpasszt is adott, a kapuban pedig a harminc lövést hárító Anders Nilsson remekelt. Az Ottawa utóbbi kilenc meccséből hetet megnyert.

Eredmények:
Pittsburgh Penguins-New Jersey Devils 4-1
Ottawa Senators-New York Rangers 4-1