Fagyilopással ünnepelte a szurkoló, hogy kedvencei 8 gólt lőttek - videó

Carolina Hurricanes v Anaheim Ducks GettyImageRank3 SPORT ICE HOCKEY national hockey league
ANAHEIM, CALIFORNIA - OCTOBER 18: Haydn Fleury #4 is congratulated by Lucas Wallmark #71 of the Carolina Hurricanes after scoring a goal during the second period of a game against the Anaheim Ducks at Honda Center on October 18, 2019 in Anaheim, California. Sean M. Haffey/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Carolina Hurricanes 8-2-re nyert a vendég Ottawa Senators ellen az észak-amerikai jégkorongliga (NHL) hétfői játéknapján.

A Hurricanes az első harmad után 2-0-ra, a második után már 5-1-re vezetett a liga leggyengébb csapatai közé tartozó Senators ellen. A hazaiaknál a nyolc gólt hét különböző játékos szerezte, a finn Sebastian Aho duplázott, míg a legtöbb ponttal (1 gól, két gólpassz) a címvédő St. Louis Bluestól megszerzett hátvéd, Joel Edmundson végzett.
A nagy győzelmet a szurkolók is megünnepelték, egyikőjük egészen szemtelen módon lopott egy egy tölcsér fagyit társától.

A játéknap másik mérkőzésén az Arizona Cardinals már 3-0-s előnyben is volt a 2018-as bajnok Washington otthonában, de Jevgenyij Kuznyecov kettő, valamit TJ Oshie egy találatával a Capitals egyenlíteni tudott. A hosszabbításban nem esett gól, következhetett a szétlövés, ahol Nick Schmaltz és Conor Garland is eredményes volt a vendégektől, akik két ponttal távoztak az amerikai fővárosból.

Eredmények:
Carolina Hurricanes-Ottawa Senators 8-2
Washington Capitals-Arizona Coyotes 3-4, szétlövés után