Óriási bajban a Golden State: eltört Steph Curry karja - videó

Steph Curry
SAN FRANCISCO, CALIFORNIA - OCTOBER 30: Stephen Curry #30 of the Golden State Warriors grimaces after he was injured in the second half of their game against the Phoenix Suns at Chase Center on October 30, 2019 in San Francisco, California. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Ezra Shaw/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Zajlottak az események az NBA alapszakaszának legutóbbi játéknapján: a Golden State Warriors kikapott Phoenixben, ráadásul legjobbját, Steph Curryt is elveszítette, akinek eltört a karja. A Houston minden idők harmadik legtöbb pontot eredményező hosszabbítás nélküli mérkőzésén verte a Washingtont, a Philadelphia-Minnesote meccsen pedig összeverekedett a két klasszis center, Joel Embiid és Karl-Anthony Towns.

A Warriors klasszisa, Curry egy leérkezés utáni szituációban sérült meg, amikor az ellenfél egyik játékosa ráesett a kezére. A GS már a meccs után hivatalosan megerősítette, hogy az irányító keze eltört, az viszont csak a csütörtöki vizsgálatok után derül ki, hogy mennyit kell kihagynia, és hogy műteni kell-e a kétszeres MVP karját.

Joel Embiid és Karl-Anthony Towns a 76ers - Timberwolves meccs harmadik negyedének közepén esett egymásnak.

A Houston Rockets klubrekordot jelentő 159 pontot elérve nyert a Washington Wizards otthonában, minden idők harmadik legtöbb pontot eredményező hosszabbítás nélküli mérkőzésén, a szerdai játéknapon.

Eredmények:
Cleveland Cavaliers-Chicago Bulls 117-111
Orlando Magic-New York Knicks 95-83
Philadelphia 76ers-Minnesota Timberwolves 117-95
Boston Celtics-Milwaukee Bucks 116-105
Brooklyn Nets-Indiana Pacers108-118
Toronto Raptors-Detroit Pistons 125-113
Washington Wizards-Houston Rockets 158-159
Oklahoma City Thunder-Portland Trail Blazers 99-102
Utah Jazz-Los Angeles Clippers 110-96
Sacramento Kings-Charlotte Hornets 111-118
Golden State Warriors-Phoenix Suns 110-121